Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme kadar dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği tedarik etmek yürekin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim başkaca elementlere karşı vikaye esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları çoklukla üzerlerinde yangınla ilişkin bilgilerin bulunmuş olduğu emekaretlemelere sahiptir. Bu işaretlemeler, kapının yangın sınıfını, metanet süresini ve diğer önemli detayları belirtir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Z tipi Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede cihet değfiiltiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven sineerir ve sıkı yahut sıkışık alanlarda kayranın gür bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma planı, deprem, baskın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında terk etmenize yardımcı olacaktır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yangına Dayanıklılık: Yangın bapları, makul bir müddet boyunca yangına dayanıklıdır. Bu müddet, kapının yapıldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine sargılı olarak bileğanlayışebilir.

Report this wiki page